Helyszín: Eat Me Cake Boutique, 1095 Budapest, Berzenczey utca 5-7. (utcafrontos üzlethelyiség)
Következő időpont: 2024.10.24. 9:00-15:00 óráig
Oktatók: Csikós Kitti
Időtartam: 6 óra
Ár: 45.000.-Ft/fő
A francia cukrászat egyik alaptészája az égetett tészta. Ebből készül a choux, a franciák decens kis „képviselőfánkja”. Ez a workshop neked szól, amennyiben szeretnél megismerkedni az égetett tésztával, a belőle készíthető süteményekkel, a valamint a töltésre használható krémekkel. Együtt készítjük el ezeket a falatnyi süteményeket. Izgalmas krémekkel, gyümölcszselékkel és pralinékkal töltjük, a nap végére a koronát pedig természetesen a dekor fogja megadni.
A 6 órás workshop alatt 3-4 fajta ízvilágot készítünk el, különböző díszítési technikákkal.
Átbeszéljük, mire kell figyelni, mik a hibalehetőségek – hogy otthon sem okozzon gondot az elkészítése. Az elkészült desszerteket hazavihettek majd és természetesen megkapjátok az összes receptet is.
A kurzus időtartama alatt ásványvíz és tea, a résztvevők rendelkezésére áll majd.
Kötényt, eszközöket biztosítunk.
A kurzusra regisztrálni a számlázási neved, címed, valamint telefonszámod megadásával és a tanfolyam díjának átutalásával tudsz. Kérlek, válassz a naptárban felkínált időpontok közül, majd vásárold meg a tanfolyamot. A vásárlást követően egy visszaigazoló e-mailt kapsz majd, amelyet hozz magaddal a workshopra. Tökéletesen elegendő, ha ezt telefonon bemutatod, ne terheld a környezetet a nyomtatással.
A kurzusok minimális létszáma 4 fő – ez alatt nem áll módunkban megtartani az alkalmat. Ebben az esetben természetesen felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk új időpontot.